Alla läsare

Jag skulle vilja att alla som läser min blogg skriver en liten kommentar, om vad som helst. (om jag ens har någon) Så jag vet om jag har några som läser och om det ens är lönt att jag bloggar, för om ingen läser är det ju inte lönt att skriva något :)


OTH, söndag.

Denna söndagen klockan 17:05 hoppas jag att alla bänkar sig framför tv, slår på kanal 5 och kollar på den 9:onde säsongen av OTH, för det kommer iallafall jag göra! :D  Äntligen! Saknar oth så mycket, alla nya avsnitt, alla karaktärerna, åhh! Men som tur är så försvinner ju de inte. :)
btw, diggar denna tårtan supermycket.

Lill-chad

Jag hittade två bilder på Chad Michael Murray när han var mindre. Hahah, ganska lik sig är han ju ändå :)


Stephen Elliott

En uppmärksam twittrare (säger man så?) kollade på OTH och då märkte hon att i säsong 6 så är chiefs basketbollslags assistent till tränaren samma kille som polisen som "hjälpte" Haley. Han har också varit med innan och gjort en massa stunt trick åt Nathan.


Hemsidor

Jag var inne på mobilen och sökte lite på One tree hill för en engelska redovisning och då hittade jag 3 hemsidor som någon av dom visas i oth. Ganska coolt faktiskt.
http://www.punkndisorderly.com/
Det är denna hemsidan där Peyton har när hon alltid har camen på i OTH, man kan också se bilder hon ritat.
Ravens Hoops
Mouth har gjort denna hemsidan och jag tror att dom nämner den någon gång i serien.
Tree Hill High
Hah, bara hittade den :')
Och en sak till, A cindrella story är på 3:an nu, den har visas i ett tag men ändå (: Chad Michael Murray (lucas) är med där och Kevin Kilner som spelar Peyton's pappa, det visste jag faktiskt inte, hahaa

Tillbaka!

Nu kommer jag börja blogga igen! Försöka iaf.


RSS 2.0