Promo 9x12

Det känns som om detta kommer bli världens bästa avslut på säsong 9, även om detta bara är det nästsista avsnittet.

Gavin DeGraw med i Dancing with the stars!

Jag såg på Facebook att Gavin DeGraw kommer att vara med i Dancing with the stars. Han kommer dansa med Karina Smirnoff och jag hittade en liten "artikel" om det där Karina Smirnoff har skrivit vad hon tycker :)
Jag är definitivt nervös och entusiastiska över vår första livespelning onDancing with the Stars måndag. Detta är första gången jag kommer att få se Gavin i detta element. Det ska bli intressant att se hur han hanterar trycket. Alla är olika. Om han liksom lever som han gör i studion, kommer det att bli stor. Han är bara nervös. Men det blir svalt. Jag ser fram emot.

Detta kommer att bli en konkurrenskraftig rösterna. Många människor kommer att ha goda dans färdigheter, eftersom jag vet ett fåtal har dansupplevelse - oavsett om det är utanför ballroom eller om det är i. Jag vet Sherri nämnde onThe Visa att hon tog balsal klasser från Maks, före showen.
Så lika villkor kommer att vara lite annorlunda den här gången. Men återigen, detta är show om kändisar och människor som vet hur man dansar. Du ser sin resa och hur de gå från vecka ett till vecka 10. Och det var verkligen synligt förra året med Rob Kardashian, som började som kanske inte den bästa dansaren men blev riktigt bra hela säsongen.

Jag ser fram emot att visa upp vad Gavin har lärt sig, och jag tror att folk kommer att bli mycket nöjd med det. Jag vet att jag är. Jag tror att han är otroligt charmig och söt, och han fick några riktigt bra drag. Han är awesome! Han är rolig och karismatisk. Vi skrattar mesta av tiden. Vi skrattar åt varandra, vi skrattar med varandra. Jag kan säga en sak och han har alltid något roligt att säga tillbaka.

Det är lätt att vara runt varandra. Det är roligt. Han vet när jag blir lite frustrerad när vi skrattar för mycket och jag känner att vi inte på att du får tillräckligt med arbete gjort. Men jag tror att vi är en stor blandning, och förhoppningsvis tar det hela vägen till slutet.

Gavin har aldrig dansat i sitt liv innan detta. Det var aldrig en del av hans uppväxt. Men med det sagt, han har naturlig förmåga. När han rör sig för första gången, ser det inte konstigt. Men han blir så generad och blyg varje gång han gör en dans steg. När jag få honom att tro på sig själv och få honom att tro att vad han gör är fantastiskt och stort, jag tror det inte är stopp honom.

Av Karina Smirnoff



"Danny boy" 9x11

Kunde tyvärr inte hitta en sneak peek på nästa veckas avsnitt, ska försöka hitta!

Hardcore Will Never Die, but You Will - 9x10

För att se det Tionde avsnittet tryck här, vänta 4 sekunder och tryck sedan på "Continue as free user."

One tree hill stjärnor, som stardolls!

Jag hittade ett superduper gammalt konto på hemsidan stardoll. Jag gick in och hittade dessa karaktärerna, kan ni gissa vilka det är?

Avsnitt 9-Every Breath Is a Bomb

Förlåt för att det har tagit lite tid här, men nu så. Ni kan hitta veckans avsnitt på Ch131.com, klicka på TV-shows på den vänstra spalten och sedan letar du upp one tree hill! :)
Nathan, please..have we really had our last conversation? Our last kiss? I don’t know what I’d do if… Please.
Nathan, please..have we really had our last conversation? Our last kiss? I don’t know what I’d do if… Please.


Season 9 Episode 8- A Rush of Blood to the Head

yess, äntligen torsdag! Som vanligt kan ni se det åttonde avsnittet här, vänta i fyra sekunder och tryck sedan på "Continue as free user." Nu ska jag slå mig ner och kolla på dagens avsnitt!

RSS 2.0